Walk & talk vid Alléplan

DemokratiOkategoriserad

Var med och påverka Tyresö du också

I helgen var jag tillsammans med partikamrater i Folkpartiet Tyresö ute på en Walk & talk vid Alléplan. Under hösten kommer 2000 boende i Tyresö kommun att nås av höstkampanjens budskap om en statlig skola där alla elever får lika chans att lyckas.

Genom att förstatliga skolan ser Folkpartiet till att alla elever får lika möjligheter att lyckas, oavsett var de bor.

Undertecknad, Mats Larsson och Tony Thorén, alla aktiva i Folkpartiet Tyresö, har i helgen mött väljare inom alla generationer från Göteborg i söder till Arjeplog i norr.

Vi har fått positiv respons från intresserade gymnasieungdomar, framtidens lärare, verksamma lärare, fackliga företrädare och tjänstemän vid Utbildningsdepartementet.

Vi har dryftat andra viktiga frågor som lokaltrafik och kommunikationer, vindkraftverk och byggnationer. Tre samhällspolitiskt intresserade personer kommer att gå in på hemsidan för att använda sig av möjligheten med öppna nomineringar.

Walk & talk-modellen främjar aktiv dialog med lokalinvånare och inspirerar fler väljare att ta del av Folkpartiet Liberalernas partipolitiska budskap för en hållbar framtid.

– Vad vill Du ska ske inom förskolan och skolan här i Tyresö
– Vad anser Du är viktigt för att förbättra förutsättningarna för ökad kunskap, kvalitet och en hållbar samhällsutveckling?

Det är enkelt att vara med och påverka det som Du anser är viktiga frågor för dig i Tyresö! 

Ta gärna personlig kontakt med Folkpartiets representanter i kommunfullmäktige, kommunstyrelse och nämnder.
Kom till våra öppna måndagsmöten mellan kl 19-21, på Radiovägen 2 i Tyresö.

Vi ser fram emot att träffa er där!

Agneta Hansson
Ordförande

Ring mig: 073-640 04 21
Maila mig: agneta.s.hansson@folkpartiet.se